Huis verhuren tips

Op onze blog geven wij u graag tips en nieuwsupdates voor het verhuren van uw huis. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Woning verhuren Amsterdam

Een eenvoudige manier om veilig en betrouwbaar een woning te verhuren in Amsterdam is door Interclavis in te schakelen. Het zelf regelen van de verhuur kan veel moeite kosten en bovendien zijn er veel zaken die experts u graag uit handen nemen.

Lees Meer

Tuinonderhoud

Een tuin mooi willen houden vergt een hoop tijd. Echter, het tuinonderhoud schiet er al snel bij in, terwijl u wel graag het hele jaar rond tegen een onderhouden tuin aan wilt kijken. Een tuin heeft u voor uw plezier, en het onderhoud hiervan zou geen last moeten zijn. Schakel voor het tuinonderhoud de hulp van Interclavis in.

Lees Meer

CV ketel onderhoud

Elke cv-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, en zo ook die van u. Door uw cv-installatie goed te laten onderhouden, blijft u of uw huurder genieten van warm water en een verwarmde woning. Met periodiek onderhoud voorkomt u storingen, de cv-ketel werkt zuiniger en u hebt veel langer plezier van de ketel.

Lees Meer

Rioleringsonderhoud

Helaas staat de gemiddelde huiseigenaar te weinig stil bij de stille kracht die zich vaak onder het huis bevindt: de riolering. Pas op het moment dat er zich complicaties voordoen, kijkt men hier pas naar om. Interclavis helpt u deze ongemakken te voorkomen, en helpen u een stap voor te zijn. In dit geval wilt u liever voorkomen, dan genezen.

Lees Meer

Interieurverzorger

Het bijhouden van het huishouden is lang niet altijd even makkelijk. Vaak zijn we te druk met andere bezigheden, zijn we er lichamelijk niet toe in staat of hebben we er gewoonweg even geen zin in. Zeker als het gaat om een woning die u van plan bent om te verhuren. Interclavis helpt u hier graag bij.

Lees Meer

Onderhoud woning

Wilt u de levensduur van uw woning verlengen? Onze vakmannen helpen u graag met alles omtrent het onderhoud van uw woning. Met een vast team van vakmannen kunnen wij ons werk op een betrouwbare, flexibele en kwalitatief hoogwaardige manier uitvoeren.

Lees Meer

Verhuurbelasting

Wanneer uw huis een aantal maanden leegstaat of u meerdere huizen bezit, is verhuur een goede manier om de vaste lasten te dekken. Waar u wel rekening mee moet houden is verhuur belasting. Huur wordt namelijk gezien als inkomsten of vermogen. Lees verder om meer te leren over verhuurbelasting.

Lees Meer

Opzegging huurovereenkomst

Bij het opzeggen van een huurovereenkomst gelden enkele regels voor zowel de huurder als verhuurder. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de huurperiode en reden voor het opzeggen van de huurovereenkomst. Als verhuurmakelaar heeft Interclavis hier ervaring mee, en wij informeren u hier graag over.

Lees Meer

Regels voor het verhuren van een huis

Uw huis (tijdelijk) verhuren via Interclavis is gemakkelijk, maar er zijn wel een aantal regels waar u zich aan dient te houden als verhuurder. Dit kan lastig zijn, omdat huurders in Nederland goed beschermd worden. Iedere huurder die een contract aangaat, kan in principe aanspraak maken op huurrecht. Interclavis informeert u graag over de regels.

Lees Meer

Tijdelijk verhuren in Amsterdam

Een huis kopen om te verhuren kan zeker in de Randstad een goede investering zijn. Het kan echter lastig zijn om de verhuur vlot en gemakkelijk rond te krijgen. Er komen bijzonder veel zaken kijken bij de verhuur van uw huis, die veel tijd en geld kunnen kosten.

Lees Meer