Veembroederhof 119
1019 HD Amsterdam, NL

info@interclavis.nl
+31(0)20 422 35 55

Interclavis > Huis verhuren tips > CV ketel onderhoud

CV ketel onderhoud

Het onderhouden van uw cv-ketel

Elke cv-ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, en zo ook die van u. Door uw cv-installatie goed te laten onderhouden, blijft u genieten van warm water en een verwarmde woning. Met periodiek onderhoud voorkomt u storingen, de cv-ketel werkt zuiniger en u hebt veel langer plezier van de ketel.

U kunt daarom bij Interclavis terecht voor tijdig en proper onderhoud van uw cv-ketel. Zo worden onnodige complicaties voorkomen en vermijdt u ook onvoorziene kosten. Onze cv-monteurs controleren de veiligheid, werking en installatie van uw ketel. Bij problemen kijken zij gezamenlijk met u naar een passende oplossing.

 

Voorkom onnodige storingen

Wanneer u uw cv-ketel met regelmaat laat controleren, weet u zeker dat uw ketel altijd naar behoren werkt. Daarbij staat de veiligheid te allen tijden voorop. CV onderhoud en onderhoudscontracten zorgen ervoor dat de ketel bovendien minder last heeft van storingen. Een juist onderhouden ketel kent daardoor ook een langere gebruiksduur. Het afsluiten van een onderhoudscontract kent talloze voordelen. Wilt u vrijblijvend informatie en advies over ons CV onderhoud? Neem dan contact op met Interclavis. Wij helpen u graag verder met een gericht advies.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos