Veembroederhof 119
1019 HD Amsterdam, NL

info@interclavis.nl
+31(0)20 422 35 55

Interclavis > Huis verhuren tips > Interieurverzorger

Interieurverzorger

Een schone woning

Het bijhouden van het huishouden is lang niet altijd even makkelijk. Vaak zijn we te druk met andere bezigheden, zijn we er lichamelijk niet toe in staat of hebben we er gewoonweg even geen zin in. Wat de reden ook mag zijn, een regelmatige schoonmaakbeurt is hoog nodig en zelfs cruciaal. Voor de thuissfeer, het wooncomfort, maar bovenal ook voor de hygiëne. Vooral als u het huis deelt met anderen, wilt u kunnen leven in een schone woning. Als u zelf niet in de gelegenheid bent om uw huishouden met regelmaat bij te houden, dan kiest u voor de schoonmaker van Interclavis. Schoon, betrouwbaar en hygiënisch. Zodat u weer optimaal kunt genieten van een comfortabele woonomgeving.

 

Betrouwbare en secure schoonmakers

Uiteraard wilt u na de schoonmaakbeurt een schone omgeving betreden. Maar het blijft niet alleen beperkt tot een vlekkeloos eindresultaat. U wilt ook kunnen rekenen op een betrouwbare schoonmaker die kwalitatief goed schoonmaakt. Bij Interclavis wordt iedere schoonmaker daarom eerst uitgebreid gescreend.
Elk onderdeel van uw huis of kantoor wordt grondig aangepakt. Vooral medewerkers waarderen een schone en hygiënische werkomgeving, maar hebben vaak zelf niet de tijd om het kantoor schoon te maken. Kortom, een schone en vlekkeloze leefomgeving voor iedereen. Zowel voor particuliere en zakelijke klanten!

 

Klanttevredenheid staat voorop

Bij ons staat de klanttevredenheid te allen tijden voorop. Ons team staat daarom altijd per e-mail of telefoon voor u klaar. Zo kunnen bepaalde suggesties worden besproken of speciale wensen worden voorgesteld. Daarbij kunt u rekenen op een flexibele houding en een no-nonsense mentaliteit. Dit houdt in dat u op ieder gewenst tijdstip een schoonmaker kunt aanvragen.

Naast schoonmaak werkzaamheden, kunt u bij Interclavis ook terecht voor andere onderhoudszaken aan uw woning. Wilt u een dikker glas in uw deur, of constateert u een daklekkage? Bij Interclavis helpen wij u graag.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos