Veembroederhof 119
1019 HD Amsterdam, NL

info@interclavis.nl
+31(0)20 422 35 55

Interclavis > Huis verhuren tips > Onderhoud woning

Onderhoud woning

Kwalitatief onderhoud aan uw woning

Wilt u de levensduur van uw woning verlengen? Interclavis is daarvoor uw aangewezen partner. Onze vakmannen helpen u graag met alles omtrent het onderhoud van uw woning. Wij hebben, dankzij onze ervaring, voor elk vraagstuk een passende oplossing. Met een vast team van vakmannen kunnen wij ons werk op een betrouwbare, flexibele en kwalitatief hoogwaardige manier uitvoeren.

 

Verleng de levensduur van uw woning

Als specialisten op het gebied van woning onderhoud, beschikken onze partners over een flinke dosis ervaring in het onderhouden en renoveren van woningen. Daarbij maakt het niet uit in welk type woning u woont. Ook de tuin is voor ons geen onbekend terrein. U krijgt bij ons namelijk een totaaloplossing voor uw woning, zowel inclusief als exclusief het onderhoud van uw tuin.

 

Van begin tot eind, van A tot Z

Het uitbesteden van een onderhoudsklus aan uw woning, of dit nu gaat om timmerwerk of de hulp van een loodgieter, vergt kennis en ervaring. U wilt immers het hoogst haalbare hebben, met een maximale dienstverlening. Dit vergt zoveel mogelijk productkennis met zo goed mogelijke materialen. Vanwege de talloze klussen en projecten van onze vakmannen, hebben zij voor iedere aanvraag een gepaste oplossing.

Onze specialisten denken met u mee en zitten met u op één lijn. Of u nu een woning wilt renoveren of uw bedrijfspand netjes wilt onderhouden; bij Interclavis hebben wij een passende oplossing voor elk project. Wij verbouwen en renoveren, repareren en verstevigen, reinigen en onderhouden.

Wilt u rekenen op goed onderhoud aan uw woning? Twijfel dan niet langer en schakel de dienstverlening van Interclavis in.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos