Veembroederhof 119
1019 HD Amsterdam, NL

info@interclavis.nl
+31(0)20 422 35 55

Interclavis > Huis verhuren tips > Rioleringsonderhoud

Rioleringsonderhoud

Helaas staat de gemiddelde huiseigenaar te weinig stil bij de stille kracht die zich vaak onder het huis bevindt: de riolering. Pas op het moment dat er zich complicaties voortdoen, zoals een verstopping of rioolstank, kijkt men hier pas naar om.
Interclavis helpt u deze ongemakken te voorkomen, en helpen u een stap voor te zijn. In dit geval wilt u liever voorkomen, dan genezen.

Onze partners zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud- en installatiewerkzaamheden van de riolering, en hebben hier dankzij een grote hoeveelheid klussen veel ervaring mee. Wij werken daarbij met een selecte groep vakspecialisten, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van criteria zoals vakmanschap, betrouwbaarheid en een prettige dienstverlening.

 

Een alles-in-één dienst

De riolering is een complexe infrastructuur. Wij zien ze niet, maar de vele ondergrondse betonbuizen zijn cruciaal voor ons dagelijks functioneren. Zowel de badkamer, wc, als keuken staan in directe verbinding met de riolering. Problemen met het riool bent u daarom liever kwijt dan rijk.
Onze partners zijn naast het ontstoppen van rioleringen, ook vertrouwd met het onderhouden van riool. Door de juiste materialen en kennis in te zetten, zijn zij in staat om het onderhoud op een veilige en betrouwbare manier uit te voeren.

Wilt u naast het rioleringsonderhoud van uw huis, ook werken aan het algemene onderhoud? Denk aan uw trap, vloer of muren. Onze partners zijn van alle markten thuis, zo dus ook van woningonderhoud.

 

Goed afgestemde onderhoudscontracten

Om eventuele problemen voor te zijn, kiest u via Interclavis voor een onderhoudscontract. Dit onderhoudscontract voorkomt vervelende gevolgen en onnodige kosten van complicaties aan uw riolering.
Veel storingen kunnen namelijk worden voorkomen door regelmatig en preventief onderhoud: leidingen schoonmaken en controleren, pompen, putten, en tijdig inspecteren. Alleen zo kan het optimaal functioneren en kan er een langere levensduur van de riolering worden gegarandeerd.

Wilt u preventief te werk gaan? Vraag ons dan om gericht advies over ons rioleringsonderhoud contract.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos