Veembroederhof 119
1019 HD Amsterdam, NL

info@interclavis.nl
+31(0)20 422 35 55

Interclavis > Huis verhuren tips > Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Investeer in regelmatig tuinonderhoud voor dagelijks genot

Een tuin mooi willen houden vergt een hoop tijd. Vaak bent u te druk met belangrijkere zaken, of u bent er zelf lichamelijk niet toe in staat. Kortom, het tuinonderhoud schiet er al snel bij in, terwijl u wel graag het hele jaar rond tegen een onderhouden tuin aan wilt kijken. Een tuin heeft u voor uw plezier, en het onderhoud hiervan zou geen last moeten zijn. In de zomer kunnen genieten van uw tuin, vergt tijd en energie in de andere seizoenen.
Schakel hulp van Interclavis in. Onze tuinmannen helpen u graag met het onderhoud van uw tuin. Zo kunt u het hele jaar rond van uw tuin genieten.

Of de tuin nu een eenmalige opknapbeurt of structureel onderhoud nodig heeft, onze tuinmannen staan 7 dagen per week voor u klaar om alles omtrent uw tuin uit handen te nemen. Een vakkundige tuinman inhuren, maar niet de hoofdprijs betalen? Kies dan voor Interclavis. Groen én betaalbaar.

 

Opgeruimd staat netjes

Houdt u van een verzorgde tuin, maar heeft u zelf geen groene vingers? Gelukkig hebben onze tuinmannen een passie voor tuinonderhoud en geven zij uw tuin met veel plezier een opfrisbeurt. Zij hebben veel kennis over alle flora en weten precies hoe uw tuin opgeruimd kan worden.
Dit betekend een einde aan uitgebloeide bloemen, onkruid tussen de tegels en ongesnoeide bomen. Onze tuinmannen zorgen graag voor een strak gemaaid grasveldje en geknipte heggen. Ook adviseren zij graag hoe dit in de toekomst onderhouden kan worden.

 

Betaalbaar tuinonderhoud

Heeft u last van de grote hoeveelheid gevallen bladeren, of hebben uw tuintegels de strijd met het onkruid verloren? Dan is het hoog tijd voor een fatsoenlijke opknapbeurt. Tuinonderhoud uitbesteden is een goede oplossing als u zelf te weinig uren in uw dag heeft of geen groene vingers bezit.

Onze tuinman bespreekt het aan te raden onderhoudsplan met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast helpen onze tuinmannen en andere vakmannen u verder met ander onderhoud van uw woning; zoals het vervangen van hekwerk of zelfs het bouwen van een nieuwe tuintafel.

Zoekt u naar tuinonderhoud dat zowel netjes als betaalbaar is? Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van Interclavis en neem contact met ons op.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos