Uw appartement verhuren in Amsterdam

Indien u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw appartement te verhuren in Amsterdam, bent u bij Interclavis aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van verhuur van appartementen en woningen in Amsterdam.
Er komen veel zaken kijken bij het verhuren van een appartement in Amsterdam. De juridische kant moet uiteraard goed geregeld zijn. Daarnaast is het vinden van een geschikte en betrouwbare huurder een tijdrovende taak. Wij houden ons dagelijks bezig met appartementen en woningen verhuren in Amsterdam. Door jarenlange ervaring is Interclavis thuis in de woningmarkt van Amsterdam.

 

De voordelen van het verhuren via Interclavis

Een appartement verhuren in Amsterdam doen wij zowel voor eigenaars van meerdere panden als voor particulieren die een langere periode hun appartement willen verhuren. Voordat wij van start gaan, gaan wij altijd eerst met de huiseigenaar in gesprek om zo tot een plan van aanpak te komen. Tijdens dit gesprek bespreken wij elkaars verwachtingen en de werkwijze van Interclavis. Daarna gaan wij de volgende zaken verzorgen voor onze klanten:

  • Bezichtigingen met terugkoppeling
  • Opstellen huurcontracten
  • Verzorgen check-in en controle huidige staat
  • Verzorgen check-out en controle eindstaat
  • Eventueel onderhoud en andere service

Een appartement verhuren in Amsterdam kan op deze manier zonder zorgen en zonder dat tijd verloren gaat. Door de jarenlange ervaring en connecties binnen de woningbranche, is Interclavis in staat om voor elk appartement een geschikte huurder te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld veel expats op zoek naar woonruimte in Amsterdam. Dankzij een uitstekende background check zorgt Interclavis ten allen tijden voor betrouwbare huurders.

 

Volledig beheer door Interclavis voor uw appartement in Amsterdam

Naast het volledige servicepakket, waarbij wij het gehele traject voor onze rekening nemen, is Interclavis ook in te schakelen voor andere taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan administratieve werkzaamheden of het technische beheer van uw appartement. Door diverse pakketten aan te bieden, zorgen wij ervoor dat we al onze klanten op maat bedienen. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Verhuur sneller met een Gratis 3D presentatie

Het is belangrijk om uw huis in Amsterdam zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. Om deze reden maken wij altijd gratis een 3D presentatie van uw woning. Deze visualisatie van de diverse vertrekken in de woning trekt vaak extra snel geschikte huurders aan. Dit is dus een uitstekende manier om uw woning aan de man te brengen. Daarnaast kunt u nog vele andere voordelen verwachten wanneer u uw huis gaat verhuren in Amsterdam via Interclavis.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos

Wij adverteren op diverse verhuur websites
waaronder Funda.nl, Pararius.com
en XpatRentals.com.

Wij assisteren hr-afdelingen van internationale
bedrijven bij het vinden van woonruimte
voor hun medewerkers.

IK WIL EEN GRATIS HUURWAARDEBEPALING VOOR HET VERHUREN VAN MIJN HUIS

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ben ook geïnteresseerd in beheer
*De gratis huurwaardebepaling geldt voor woningen in de regio Amsterdam die voor minimaal 6 maanden beschikbaar zijn voor de verhuur.