Uw koophuis verhuren in Amsterdam

Een koophuis verhuren in Amsterdam kan voor u erg voordelig zijn. Echter, als u dit zelf allemaal wilt regelen, komt er veel werk bij kijken. Bovendien zijn juridische zaken zoals huurcontracten lastig om zelfstandig op te stellen. Het zoeken van een geschikte en betrouwbare huurder zal eveneens veel tijd in beslag nemen.
Een koophuis verhuren in Amsterdam kan met de hulp van Interclavis eenvoudig en snel. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche weten wij als geen ander wat er voor nodig is om succesvol en snel een koophuis te verhuren in Amsterdam.

 

Hoe kan ik een koophuis verhuren in Amsterdam?

Een koophuis verhuren in Amsterdam aan betrouwbare huurders is wat wij al jaren met succes doen. Dit doen wij zowel voor eigenaren van meerdere koopwoningen in Amsterdam als voor mensen die hun eigen koophuis voor langere tijd willen verhuren. Door onder andere de grote toestroom van expats naar Amsterdam is er veel vraag naar huurwoningen. Interclavis is gespecialiseerd in het koppelen van verhuurders aan onder andere deze groep huurders. Wij onderhouden goede contacten met diverse multinationals, relocators en andere verhuurmakelaars in Amsterdam. Door deze contacten is het vinden van een goede en betrouwbare huurder voor ons altijd mogelijk.

 

Uw koophuis verhuren op een eenvoudige werkwijze

Een koophuis verhuren in Amsterdam doen wij altijd volgens een vaste werkwijze. In eerste instantie gaan wij altijd in gesprek met de huiseigenaar. Hierbij bespreken wij gezamenlijk eventuele vragen en verwachtingen die je kunt hebben als huiseigenaar.
Aan de hand van dit gesprek stellen wij gezamenlijk een plan van aanpak op. Daarna volgen onder andere de volgende stappen:

  • Maken van een aantrekkelijke presentatie
  • Bezichtigingen regelen
  • Onderhandeling en opmaak contract
  • Een background check van potentiële huurders is bovendien een standaard onderdeel van onze werkwijze
  • Oplevering en check-in van de huurder
  • Onderhoud en service tijdens verhuur
  • Check-out van de huurder

Door handige pakketten aan te bieden is het voor Interclavis mogelijk om elke verhuurder op maat te bedienen. Het standaard verhuur-pakket zorgt er bijvoorbeeld voor dat wij de basiszaken regelen. Ook een uitgebreid pakket betreffende het technisch beheer en administratief beheer is beschikbaar.

Verhuur sneller met een Gratis 3D presentatie

Het is belangrijk om uw huis in Amsterdam zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. Om deze reden maken wij altijd gratis een 3D presentatie van uw woning. Deze visualisatie van de diverse vertrekken in de woning trekt vaak extra snel geschikte huurders aan. Dit is dus een uitstekende manier om uw woning aan de man te brengen. Daarnaast kunt u nog vele andere voordelen verwachten wanneer u uw huis gaat verhuren in Amsterdam via Interclavis.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos

Wij adverteren op diverse verhuur websites
waaronder Funda.nl, Pararius.com
en XpatRentals.com.

Wij assisteren hr-afdelingen van internationale
bedrijven bij het vinden van woonruimte
voor hun medewerkers.

IK WIL EEN GRATIS HUURWAARDEBEPALING VOOR HET VERHUREN VAN MIJN HUIS

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ben ook geïnteresseerd in beheer
*De gratis huurwaardebepaling geldt voor woningen in de regio Amsterdam die voor minimaal 6 maanden beschikbaar zijn voor de verhuur.