Uw koopwoning verhuren in Amsterdam

Indien u één of meerdere koopwoningen in Amsterdam heeft en deze graag wilt verhuren, dan kan dit eenvoudig door een expert in te schakelen. Interclavis helpt u bij het verhuren van uw koopwoning in Amsterdam. Wij nemen graag alle zorgen uit handen van verhuurders en gaan voor u op zoek naar geschikte huurders. Er zijn bijzonder veel zaken die komen kijken bij het verhuren van een koopwoning in Amsterdam, zoals het bepalen van een huurprijs, het uitzoeken en regelen van de juridische kant van het verhuren en uiteraard het vinden van een betrouwbare huurder. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij dit snel regelen voor u regelen.

 

Werkwijze van het verhuren van uw koopwoning

Wij werken volgens een vaste werkwijze en bieden onze klanten handige pakketten aan. Als het gaat om het verhuren van een koopwoning in Amsterdam, kunnen wij alles regelen: van de presentatie van de woning tot de uiteindelijke check-out van de huurder. Er zijn ook deelpakketten mogelijk bij Interclavis. Het verzorgen van bijvoorbeeld alleen de administratieve kant, of juist het technische beheer, zijn hierbij mogelijkheden.

De eerste stap van een samenwerking is een goed overleg met de verhuurder. Hierdoor weten wij wat de wensen zijn en kunnen wij onze diensten hierop aanpassen. Het maken van een presentatie, het zoeken van een huurder, het begeleiden van bezichtigingen en het opstellen van contracten zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die Interclavis kan bieden.

 

De voordelen van het verhuren via Interclavis

Zelf een koopwoning verhuren in Amsterdam heeft heel wat voeten in de aarde. Door Interclavis in te schakelen, weet u zeker dat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt en u er geen extra werk aan heeft.
Daarnaast is het goed om te weten dat wij altijd voor onze klanten klaarstaan. Gedurende de verhuur kunnen klanten te allen tijde op de hoogte blijven van de voortgang. Door de uitstekende contacten met meerdere multinationals en diverse HR-afdelingen kan Interclavis snel een betrouwbare expat of andere huurder voor u regelen. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen.

Verhuur sneller met een Gratis 3D presentatie

Het is belangrijk om uw huis in Amsterdam zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. Om deze reden maken wij altijd gratis een 3D presentatie van uw woning. Deze visualisatie van de diverse vertrekken in de woning trekt vaak extra snel geschikte huurders aan. Dit is dus een uitstekende manier om uw woning aan de man te brengen. Daarnaast kunt u nog vele andere voordelen verwachten wanneer u uw huis gaat verhuren in Amsterdam via Interclavis.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos

Wij adverteren op diverse verhuur websites
waaronder Funda.nl, Pararius.com
en XpatRentals.com.

Wij assisteren hr-afdelingen van internationale
bedrijven bij het vinden van woonruimte
voor hun medewerkers.

IK WIL EEN GRATIS HUURWAARDEBEPALING VOOR HET VERHUREN VAN MIJN HUIS

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ben ook geïnteresseerd in beheer
*De gratis huurwaardebepaling geldt voor woningen in de regio Amsterdam die voor minimaal 6 maanden beschikbaar zijn voor de verhuur.