Uw huis verhuren aan Expats

Nederland is één van de kleinste landen ter wereld, maar op het gebied van economische activiteiten spelen we mee op het wereldtoneel. Al sinds de zeventiende eeuw staat Nederland bekend om haar vooruitstrevende handelsgeest. Nederland staat er wereldwijd dan ook goed op als vestigingsland voor buitenlandse bedrijven. De toestroom van expats naar ons land is de laatste jaren daarom alleen nog maar groter geworden. Dat is uiteraard voor de Nederlandse economie een gunstige ontwikkelingen, maar ook u kunt hier voordeel uit halen. Een huis verhuren aan expats is een veilige oplossing én financieel aantrekkelijk.

Ideaal voor u als verhuurder

Woningen verhuren aan expats wordt steeds populairder in Nederland. Expats zoeken naar tijdelijke en kwalitatief hoogwaardige huisvesting, vooral in onze hoofdstad. Steeds vaker verplaatsen grote bedrijven intern kennis en ervaring naar andere steden, waardoor er snel, goede huisvestiging voor expats gevonden moet worden. Ideaal dus voor u als verhuurder. Bij Interclavis hebben wij banden met internationale organisaties uit de regio, waardoor we uw woning onder de aandacht brengen bij gerenommeerde bedrijven.

Betrouwbaar en financieel aantrekkelijk

Expats staan doorgaans bekend als betrouwbare huurders en hebben vaak een hoge opleiding met een hoog inkomen en opzoek naar huisvestiging in het hogere segment. Voor u als verhuurder biedt het verhuren aan expats hierdoor een enorme geruststelling. Expats zijn vaak voor een tijdelijke periode in het land, waardoor na afloop van de huurperiode uw huis weer vrij komt voor een nieuwe huurperiode, eigen bewoning of de verkoop.

Overtuigd van de vele voordelen?

Doe uw voordeel en speel in op de stijgende vraag naar expat woningen in Amsterdam en omgeving. Neem snel contact op met een van onze specialisten om uw mogelijkheden te bespreken.

Verhuur sneller met een Gratis 3D presentatie

Het is belangrijk om uw huis in Amsterdam zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. Om deze reden maken wij altijd gratis een 3D presentatie van uw woning. Deze visualisatie van de diverse vertrekken in de woning trekt vaak extra snel geschikte huurders aan. Dit is dus een uitstekende manier om uw woning aan de man te brengen. Daarnaast kunt u nog vele andere voordelen verwachten wanneer u uw huis gaat verhuren in Amsterdam via Interclavis.

WIJ VERHUREN WONINGEN AAN
logos

Wij adverteren op diverse verhuur websites
waaronder Funda.nl, Pararius.com
en XpatRentals.com.

Wij assisteren hr-afdelingen van internationale
bedrijven bij het vinden van woonruimte
voor hun medewerkers.

IK WIL EEN GRATIS HUURWAARDEBEPALING VOOR HET VERHUREN VAN MIJN HUIS

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik ben ook geïnteresseerd in beheer
*De gratis huurwaardebepaling geldt voor woningen in de regio Amsterdam die voor minimaal 6 maanden beschikbaar zijn voor de verhuur.